Kiekis 0 vnt.

Suma 0.00 €

LED prožektorius ant galvos

Led prožektorius ant galvos

Išmanusis jutiklis ir 5 apšvietimo režimai - USB LED prožektorius turi išmanųjį jutiklio režimą, leidžiantį įjungti arba išjungti šviesą nespaudžiant jokių mygtukų. LED priekinis žibintas turi 5 apšvietimo režimus: COB aukštas, COB žemas, žibintuvėlis aukštas, žibintuvėlis žemas ir mirksi režimas (įjungiamas ilgai paspaudus jungiklį).

Naujasis 230° plataus spindulio priekinis žibintas apšviečia visą regėjimo lauką nejudinant galvos. Skirtingai nuo tradicinių priekinių žibintų, jis užtikrina geresnį matomumą, taip pat galite naudoti prožektorių, kad sutelktumėte dėmesį į konkrečias sritis.


Lengvas ir patogus - įkraunamas priekinis žibintas pagamintas iš minkšto silikono ir reguliuojamo elastinio galvos apdangalo, kuris tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams. Jis sveria vos keletą gramų ir yra kompaktiško dizaino, kurį galima sulankstyti ir lengvai laikyti kišenėje.

USB įkraunamas LED žibintas yra atsparus vandeniui IPX4 ir visiškai padengtas silikonu, kad apsaugotų šviesą nuo vandens bet kokiu kampu. Šis 230 LED žibintas tinka tiek vyrams, tiek moterims, tiek vaikams.

Prožektorius puikiai tinka lauko entuziastams kaip stovyklavimo įranga. Nesvarbu, ar stovyklaujate, tyrinėjate, žygiuojate, važinėjate dviračiu, žvejojate, kopiate uolomis, remontuojate ar užsiimate kita veikla lauke ar viduje.

KodasKaina, EurKiekis
proz1112.00
Kodas proz11
Kaina, € 12.00 €
Kiekis